4 dagar kvar..

Nu är det bara 4 dagar kvar till BF.. :) Tiden går så rysligt fort.. Och jag är så glad över att veta att jag bara får gå over 1 v.. så det är absolut max 11 dagar kvar! *lycka*

Allt är förberett och klart inför den lilles ankomst nu. Det enda som vi saknade var täcka och kudde till vagnen, och påslakan.. Men det fick vi av min kusin igår, så nu är allt klart.
Eller njae, vi har ju nästan inga kläder, men jag tror att det kommer ordna sig. Eftersom vi inte vet om det är en pojke eller flicka eller hur stor den är så är det svårt att köpa det redan nu.
Jag är rädd att det som jag har köpt redan nu är för litet, eftersom det är en stor krabat som vi väntar på (enligt tillväxtultraljudet). Men jag får använda kläderna första veckan så får vi köpa nytt sedan.. :)

Jag skulle ha fikat med Linda och Lovina idag, men lilla Lovina blev dålig så vi fick skjuta fram det, synd.. men så är det ju, blir man sjuk så blir man..

Jag ska iafall gå upp till posten och hämta ett paket om en stund, tror det är en "barnvagnsmuff" som jag vann i en tävling för ett tag sedan.. Skojigt!!


Torsdag!

Idag är en bra dag!
Solen strålar!
Besiktningsmannen har varit här!
Jag fick sova en hel del inatt!
A kommer hem!
A är ledig i eftermiddag!
Huser är relativt rent! (säger relativt eftersom jag har gjort så gott jag kan)
Det känns som om jag har lite energi för första gången på länge!
29 dagar kvar!!
Och solen strålar!!! (det kan inte sägas nog)


Godmorgon!

Trot eller ej, men inatt har faktiskt varit helt ok.. Tror bara jag har varit upp 5 gånger! Det låter mycket, men eftersom jag är van att vakna ca 15ggr/natt så är det enormt framsteg. Tror att skenorna gjorde sitt.. Men däremot vaknade jag 6.45, och då gjorde det så ont så det bara var dags att gå upp..

Men idag ska jag försöka få städat lite här hemma, så det är fint när anticimexgubben kommer och mäter imorgon. Och när A kommer hem från Norrland, då blir han glad. =) 

Jag fick ett otoligt sug efter att baka bröd imorse när jag satt och åt frukost, problemet är ju att jag inte har någon bakmasin, och det finns ju inte en chans i världen att mina händer klarar att röra ihop en deg. Jag kan ju inte ens skära ost.. *mutter* Så jag får nog snällt köpa mig en limpa i affären.. ;) Och baka när plutten har tittat ut..

Idag är det 30 dagar kvar!

RSS 2.0